LS DATA

Proizvodi

MC3200 1

RUČNI RAČUNARI

Opremite mobilnim računarima svoje ljude na terenu i osigurajte im uspešan rad u svim okruženjima. Prilagodljivost naših integrisanih voice (glas) i data transfer (prenos podataka) tehnologija mobilnih računara dozvoliće vam da lako unesete i razmenite informacije – prema specifičnim zahtevima vašeg poslovanja. Jednostavnost ovih uređaja, dizajniranih za maloprodaju, javna preduzeća, logistiku i terensku prodaju, rezultuje u brzoj i tačnoj primeni u svakodnevnom radu.

DS6700 1

BAR KOD SKENERI

Sa našim skenerom u ruci, vaši radnici mogu uneti podatke koji su vam najvažniji – sa velikom brzinom i preciznošću. Bez obzira da li vam je potrebno barkod skeniranje u maloprodajnom objektu, na proizvodnoj liniji ili u vašem skladištu, imamo skenere koji su pravi izbor za vaše okruženje i primenu.

 

2844 2

ŠTAMPAČI

Izaberite iz našeg asortimana robusnih barkod štampača, i štampajte bar kod oznake, račune, dokumenta ili kartice na zahtev.

Ukoliko niste sigurni koji model je pravi izbor za određenu namenu, pogledajte ovu prezentaciju Zebra štampača. Naravno, stojimo vam na raspolaganju za najbolju informaciju.

 

wing

BEŽIČNE MREŽE

Sa našim inteligentnim WiNG 5 interfejsom i 802.11ac standardom spremni ste za budućnost. Pored toga instalacija je tri puta brža, a problemi se rešavaju znatno jednostavnije korišćenjem unificiranog menadžmenta koji sve pristupne tačke konsoliduje na jednom mestu.