LS DATA

P4T

P4T
P4T P4Ta P4Tb

OPŠTE

Mobilni štampači zbog svoje namene po pravilu koriste direct thermal režim rada pogodan za štampu raznih vrsta tiketa ili računa za koje nije preterano važna postojanost otiska u dužem vremenskom periodu. P4T nudi upravo suprotno, pored kompaktnosti njegov glavni adut je thermal transfer metod štampe, neophodan za dobijanje postojanog, dugotrajnog otiska bez obzira da li je u pitanju bar kod ili neki od uobičajenih dokumenata koji se izdaju na terenu.
U tandemu sa kvalitetnim Zebrinim medijima za štampu, dobijamo štampane dokumente širine do 104mm koji opstaju u teškim terenskim uslovima i nude arhiversku trajnost od 18 meseci pa sve do maksimalnih 10 godina.
Sasvim je sigurno da svaka ozbiljna logističko-skladišna operacija koristi neki od robusnih stonih thermal transfer štampača, za proizvodnju oznaka koje moraju biti čitljive i trajne u dugom vremenskom periodu pošto se upotrebljavaju u složenom logističkom lancu, na ambalaži koja će biti dugo uskladištena, nekada čak i na otvorenom prostoru. Ukoliko se odlučimo da za specijalne potrebe označavanja koje najčešće zahtevaju mali obim štampe koristimo P4T uređaj možemo znatno povećati efikasnost stonog štampača koji više neće morati da prekida rad zarad štampe male količine hitno potrebnih bar kodova. Pored toga znatno se smanjuje i mogućnost pogrešnog označavanja pošto se oznaka izrađuje na mestu na kome će biti upotrebljena.

Najpogodnija mesta za primenu ovog uređaja su:

  • Označavanje opreme na udaljenim lokacijama poput električnih, gasnih i telefonskih centrala, vodovodnih postrojenja
  • Označavanje mašina i repromaterijala na gradilištima
  • Označavanje vozila u okviru flotnog menadžmenta
  • Označavanje u okviru inspekcijskog nadzora
  • Označavanje kontejnera

SPECIFIKACIJE

Način štampe: Direct thermal ili thermal transfer
Širina papira/štampe: 104mm
Baterija: 4200mAh
Otpornost na pad: Višestruki padovi sa 1,2m na beton
IP stepen zaštite: IP54
Rezolucija: 203dpi
Najveća brzina štampe: 76mm/s
Komunikacija: USB 2.0, RS-232,
Opcije: Bluetooth 2.0, WLAN, punjač za 1 ili 4 baterije, razne vrste nosača za vozila, trake za nošenje i zaštitna futrola
Operativni uslovi: od -20°C do 50°C
Dimenzije: Širina 178mm, Visina 218mm, Dubina 76mm, Težina 1,32kg sa baterijom

DODATNE INFORMACIJE

Specifikacije proizvođača