LS DATA

Čemu služe mobilni štampači?

Čemu služe mobilni štampači?

Čemu služe mobilni štampači?

Mobilna štampa u vašem maloprodajnom objektu direktno utiče na kvalitet usluge koju pružate kupcu kao i na produktivnost zaposlenih. Prodavac koji može odštampati račun u mogućnosi je da zaključi prodaju na svakoj poziciji u prodavnici što će znatno unaprediti iskustvo kupovine i povećati vašu zaradu. Ako uz to može štampati i etikete na licu mesta, proces lansiranja popusta i nivelacije cena dobija sasvim novu dimenziju, sprečavajući skupe i neprijatne situacije koje nastaju usled pogrešnih cena. Za ove namene uglavnom se koriste neki od modela ZQ300 serije, oni su kompaktni i lagani, dizajnirani za korišćenje jednom rukom, što nudi puni komfor operateru.

Nešto robusniji mobilni štampači kao što je Zebrina ZQ500 i ZQ600 serija primenu pronalaze u štampanju tiketa ili računa koji se izdaju u transportu, logistici ili prilikom naplate raznih vrsta usluga na terenu ali se podjednako dobro snalaze i sa štampom etiketa. Na taj način oni su idealan alat za mobilnog korisnika čija produktivnost zavisi od funkcionalnosti uređaja za štampu. U kombinaciji sa širokim asortimanom dodatne opreme modeli ZQ500 i ZQ600 serije mogu pretvoriti automobil, kamion ili kakvo drugo vozilo u produktivnu mobilnu kancelariju. Uređaji ove kategorija mogu da štampaju i kodiraju RFID etiketa, što im omogućava primenu u najrazličitijim oblastima. Mobilni štampači svoju primenu pronalaze i u zdravstvu, tu se posebno ističe ZQ600 HC serija posebno dizajnirana i prilagođena svim specifičnostima rada u zdravstvu.

Idealne oblasti u kojima možete koristii mobilne štampače su maloprodaja za sve vrste etiketa na policama ili proizvodima, zdravstvo sa posebnom serijom HC modela, kao i transport/logistika za oznake prilikom slanja ili prijema, oznake paleta ili transportnih kutija, magacinske etikete, cross-docking oznake.

 

Zebrinu ponudu mobilnih štampača čine sledeće serije i modeli:

ZQ300 SERIJA, MODELI: ZQ310 Plus Indoor/Outdoor, ZQ320 Plus Indoor/Outdoor

ZQ500 SERIJA, MODELI: ZQ511, ZQ521, ZQ511 RFID, ZQ521 RFID

ZQ600 SERIJA, MODELI: ZQ610 Plus/HC, ZQ620 Plus/HC, ZQ630 Plus/RFID