LS DATA

Proizvodi

Zebra TC51/TC56

RUČNI RAČUNARI (ANDROID)

Nakon što je osvojio tržište smartphone uređaja, Android nalazi svoju primenu i u oblastima poput industrijskog mobilnog računarstva. Ukoliko ste pred odlukom o nabavci novih terminala i želite da zaposlenima olakšate tranzicioni period  tako što će terminali raditi u poznatom Android okruženju, Zebra može da vam ponudi širok spektar uređaja, od onih koji i izgledom podsećaju na moderne telefone i koriste se najčešće u maloprodajnim objektima, sve do robusnih računara koji su konstruisani za rad u magacinu.

Zebra TC51/TC56

RUČNI RAČUNARI (WINDOWS)

Logističke operacije osnova su svakog uspešnog poduhvata. U pozadini, daleko od krajnjeg korisnika odvija se proces koji neprekidno, 24/7 mora funkcionisati bez greške. Ljude koji rade u tim uslovima zanima pre svega efikasnost i pouzdanost, estetika i vizuelno njima je u drugom planu. Upravo takvi uređaji rade na WIN operativnim sistemima i čine to  u kontinuitetu nekoliko decenija. A nakon dobro obavljenog posla, uvek ostaje vremena za malo zabave.

DS6700 1

BAR KOD SKENERI

Sa našim skenerom u ruci, vaši radnici mogu uneti podatke koji su vam najvažniji – sa velikom brzinom i preciznošću. Bez obzira da li vam je potrebno barkod skeniranje u maloprodajnom objektu, na proizvodnoj liniji ili u vašem skladištu, imamo skenere koji su pravi izbor za vaše okruženje i primenu.

 

2844 2

TERMALNI ŠTAMPAČI

Industrijski bar kod štampači su uređaji koji obezbeđuju da pošiljke ili paketi koji se transportuju unutar bilo kod logističko-tarnsportnog procesa budu označeni sa svim potrebnim etiketama koje se koriste za njihovu identifikaciju. Po pravilu u pitanju su printeri koje odlikuje velika brzina štampe, a međusobno se razlikuju po robusnosti i širini medija koje mogu da procesuiraju.
Zebra je neprikosnoveni lider u oblasti termalnih bar kod printera i pokriva sve oblasti primene, od kancelarijskih uređaja, posebnih serija namenjenih zdravstvenim ustanovama, sve do najidržljivijih štamapača koji rade priključeni na proizvodne trake sa kojih proizvodi izlaze u tri smene, 24 sata, 7 dana u nedelji.
Ukoliko niste sigurni koji model je pravi izbor za određenu namenu, pogledajte ovu prezentaciju Zebra štampača. Naravno, stojimo vam na raspolaganju za najbolju informaciju.

2844 2

MOBILNI TERMALNI ŠTAMPAČI

Ukoliko imate potrebe za štampanjem barkodova, etiketa ili računa na terenu ili u pokretu, najjednostavniji i najpouzdaniji način ze rešavanje tog problema je primena nekog od modela Zebra mobilnih printera. Premijum modeli omogućavaju štampu u najtežim uslovima bez obzira na kvantitet odštampanog materijala koji vam je potreban.  Oslonite se na modele srednje klase ako obim štampe nije previse veliki, a uslovi rada uređaja ne zahtevaju maksimalan nivo robusnosti. Value modeli idealni su kao jeftino rešenje za povremenu štampu na terenu.

2844 2

KARTIČNI ŠTAMPAČI

U svakodnevnom životu navikli smo da koristimo razne vrste kartica koje nam pomažu pri plaćanju, pojednostavljuju proces identifikacije, propuštaju nas na lak način na koncerte ili predstave, koristimo ih u javnom prevozu. Doskora, bilo je uobičajeno da je štampa kartica povezana sa velikim tiražima, da kvalitetne kartice možemo odštampati samo ukoliko posegnemo za uslugama profesionalca. Sa Zebra kartičnim štampačima, sve te predrasude postaju stvar prošlosti. Ukoliko želite da se razlikujete od konkurencije pomoću nekog od modela u Zebrinoj ponudi možete na pristupačan način štampati male tiraže i ponuditi vašim klijentima moderne ID kartice, ali istovremeno obezbediti vrhunski kvalitet i dugotrajnost vaših kartica. Potrebno je samo da definišete vaše potrebe, Zebra ima odgovarajući uređaj za vas.

wing

BEŽIČNE MREŽE

Bežična mreža neophodan je preduslov za uvođenje mobilnih računara u proizvodne i logističke procese. Postoji više načina da se ona implementira, a naš predlog je da se koriste specijalizovani access point uređaji koji ne predstavljaju samo prost skup rutera koji su raspoređeni u prostoru. Radi se o čvorovima sposobnim da se međusobno povežu i stvore inteligentnu mrežu koja im obezbeđuje međusobnu komunikaciju, automatsko podešavanje i optimizovanje dijagrama zračenja, laku administaciju i najviši nivo bezbednosne zaštite. Takav ekosistem prilagođen je svojoj osnovnoj nameni, a to je obezbeđivanje pokrivenosti, brzog roaminga i visoke pouzanosti u radu za veliki broj korisnika koji su u stalnom pokretu unutar prostora u kome obavljaju svoje radne zadatke.

wing

IZNAJMLJIVANJE MOBILNIH RAČUNARA

LS Data nudi mogućnost iznajmljivanja korišćenih Psion terminala, koji su pokriveni lokalnim servisom i „All inclusive“ garancijom. To vam omogućava da se fokusirate isključivo na organizacione aspekte posla za koji su vam terminali potrebni, dok je sva briga o održavanju opreme naša. Dnevni, mesečni ili godišnji najam mobilnih računara daje vam priliku da optimizujete vaše potrebe za opremom, koju ćete koristiti u periodima kada vam je zaista potrebna i kada može da vam obezbedi najveći povrat uloženih sredstava.