LS DATA

Rešenja

Soko Sistem za terensku prodaju i merčandajzing

SOKO – Sistem za terensku prodaju i merčandajzing

SOKO Centar je aplikacija kroz koju se upravlja šifarnicima proizvoda i prodajnih mesta, korisnicima dodeljuju aktivnosti, vrše sistemska podešavanja i gledaju izveštaji na osnovu prikupljenih podataka sa terena. Pomoću SOKO mobilne aplikacije, koja podržava Android OS, korisnici na terenu (merčandajzeri, prodavci, supervizori, promoteri, treneri, refileri) izvršavaju zadate aktivnosti i vraćaju podatke u SOKO Centar.

 

Pelikan – Sistem za magacinsko poslovanje

PELIKAN – Sistem za magacinsko poslovanje

Bar kod, kao sredstvo za automatsku identifikaciju, predstavlja očiglednu mogućnost uštede novca. Svaki put kad se izvodi neka fizička transakcija u magacinu (prijem, izdavanje, popis, kontrola…), zvuk skeniranja bar koda, broji po neku ušteđenu sekundu, a otprilike na svakih 100 skenova po jednu grešku manje. Svaki zvuk, odzvanja kao novčić u kasici, a PELIKAN omogoćava da se ta kasica brzo napuni!

 

Vidra – Sistem za popis osnovnih sredstava

VIDRA – Sistem za popis osnovnih sredstava

Da li popis osnovnih sredstava mora da bude noćna mora? Neuređena osnovna sredstva, otpali ili nečitki inventarski brojevi, neslaganja sa knjigovodstvenim stanjem, su razlozi što se zaduženima za popise diže kosa na glavi. Zato je LS Data, sa svojih 20 godina iskustva, ponudila kompletan sistem za popis osnovnih sredstava – VIDRA, kao najviši stepen automatizacije popisa.

 

iPlus WMS – Sistem za vođenje skladišta

iPLUS WMS – Sistem za vođenje skladišta

iPlus WMS je paket programskih proizvoda koji dramatično povećavaju efikasnost logističkih procesa. Sistem za vođenje skladišta (magacinsko poslovanje) obezbeđuje korisniku savladavanje velikih količina robe, optimalno korišćenje prostora, vremena, opreme i ljudi. Sistem se takođe koristi i za označavanje u proizvodnji po GS1 logističkim standardima, uspostavljajući tako potpunu sledljivost robe.

 

Proizvodi

PROIZVODI

Logističke operacije osnova su svakog uspešnog poduhvata. U pozadini, daleko od krajnjeg korisnika odvija se proces koji neprekidno, 24/7 mora funkcionisati bez greške. Ljude koji rade u tim uslovima zanima pre svega efikasnost i pouzdanost, estetika i vizuelno njima je u drugom planu.