LS DATA

Vidra – Sistem za popis osnovnih sredstava

Vidra je poznata po tome što nepogrešivo obeležava svoju teritoriju i redovno je obilazi i kontroliše.

Da li popis osnovnih sredstava mora da bude noćna mora? Neuređena osnovna sredstva, otpali ili nečitki inventarski brojevi, neslaganja sa knjigovodstvenim stanjem, su razlozi što se zaduženima za popise diže kosa na glavi. Zato je LS Data, sa svojih 30 godina iskustva, ponudila kompletan sistem za popis osnovnih sredstava – VIDRA, kao najviši stepen automatizacije popisa.

Ovo rešenje predstavlja produženu ruku popisivača na terenu jer, bilo da je u pitanju popis osnovnih sredstava, krupnog ili sitnog inventara, cilj je isti – olakšati i ubrzati proces popisa, precizno stanje na terenu – usaglašeno sa knjigovodstvenim stanjem.

Kvalitetne industrijske bar kod etikete su otporne na razna mehanička, hemijska i temperaturna oštećenja, dok RFID oznake omogućavaju popis čitave kancelarije na klik.

VIDRA – KRATAK PREGLED FUNKCIONALNOSTI:

– Označavanje osnovnih sredstava i inventara bar kod ili RFID oznakom.
– Označavanje lokacija i objekata
– Pregled i sređivanje baze pre i posle popisa
– Kvalitetan inicijalni popis za sređivanje baze
– Redovni, vanredni, parcijalni, naknadni popisi…
– Više nivoa administracije
– Mogućnost rada u Cloud-u

VIDRA PLUS je rešenje za praćenje osnovnih sredstava i inventara u realnom vremenu. Omogućeno je praćenje trenutnih i istorijskih lokacija, zadužilaca, statusa, stanja sredstva. Veoma je korisno rešenje za praćenje mašina i alata, tehničke i IT opreme.

Preuzmite brošuru sa više informacija: