LS DATA

LS Data oprema novi distributivni centar Delhaize Srbija

LS Data oprema novi distributivni centar Delhaize Srbija

Delhaize Srbija i LS Data nastavljaju uspešnu višegodišnju saradnju opremanjem novog distributivnog centra magacinskim računarima Motorola Omnii XT15. Uz lokalni servis i podršku LSDate, Omnii XT15 se dokazao kao savršen izbor.
U novi distributivni centar u Staroj Pazovi, Delhaize je uložio ukupno oko 50 miliona evra, objekat se prostire se na površini od 70.000 kvadratnih metara, a ima mogućnost proširenja do 125.000 kvadrata. Svakoga dana se na njegovih 120 utovarno-istovarnih rampi isporučuje 6500 paleta, što je količina robe dovoljna za snabdevanje 500 prodavnica. Objekat je povezan sa tri ključna putna pravca – Koridorom 10, autoputem E75 i obilaznicom oko Beograda. Ukupan kapacitet procenjuje se na 250 šlepera dnevno.
U ovako dinamičnom okruženju Omnii XT15 sa svojim jedinstvenim karakteristikama nametnuo se kao jedino logično rešenje. Osim modularnosti i vrhunske robusnosti sa IP67 i IP65 sertifikatima, definišu ga pouzdane performanse i prilagodljivost najzahtevnijim okruženjima i primenama. Pored standardne konfiguracije svoju primenu našla je i verzija XT15f namenjena komorama za duboko zamrzavanje što predstavlja još jedan dokaz da ovaj uređaj predstavlja odgovor na sve vrste zahteva po pitanju radnog okruženja.

motorola_omnii_xt15