LS DATA

TC8000 – novi, revolucionarni magacinski terminal

TC8000 – novi, revolucionarni magacinski terminal

U savremenim skladištima odvija se svakodnevna bitka za povećanje produktivnosti, smanjenje grešaka i procesiranje većeg broja porudžbina u sve kraćem vremenskom periodu. Menadžeri i operateri u magacinima sada raspolažu sa pravim alatom kojim će im pomoći da se izbore sa izazovima koje pred njih postavlja moderna logistika, u pitanju je novi magacinski terminal firme Zebra, sa oznakom TC8000.

Radi se o robusnom magacinskom uređaju, baziranom na Android operativnom sistemu, koji donosi potpuno revolucionarnu konfiguraciju koja eliminiše nepotrebne pokrete rukom koji su do sada postojali prilikom skeniranja bar kodova i naknadne provere ekrana uređaja. To je ostvareno inovativnim položajem displeja koji je sada okrenut ka operateru čak i u trenutku skeniranja, tako da je interakcija sa uređajem potpuno pojednostavljena.

Proračuni govore da se na ovaj način može uštedeti dodatnih sat vremena za svakog operatera u magacinu u toku njegove smene što je za kompanije koje raspolažu sa velikim logističkim operacijama izuzetno velika ušteda, koja dovodi do povećanja produktivnosti od 14%.

Pored toga njegovo lagano kućište manje zamara korisnika, a napredni ekran koji reaguje na dodir prsta, stylus ili na dodir ruke u rukavici povećava brzinu kucanja za 40% i smanjuje mogućnost greške pri kucanju za neverovatnih 60%.

Sa novim zahtevima za višim nivoima produktivnosti i boljim zadovoljavanjem potreba korisnika Zebra partneri oslanjaju se danas više nego ikad na mobilne računare koji pomažu da se obezbedi visok kvalitet usluga koje pružaju. TC8000 donosi inovacije koje će taj trend garantovati i u budućnosti.
Ukoliko vas zanimaju dodatne informacije o TC8000 možete ih pronaći ovde.