LS DATA

Zebra LI3608/3678

LI3608
LI3608 LI3608a LI3608b

Osnovno

Svaki dan radnici u vašem magacinu ili proizvodnom pogonu skeniraju hiljade bar kodova obezbeđujući redovne isporuke ili najviši nivo kvaliteta vaših proizvoda. Njihova produktivnost zavisi od kvaliteta bar kod skenera koji koriste. Ukoliko radite sa 1D bar kodovima opremite ih sa najboljim modelima koje trenutno možete naći na tržištu, LI3608 ili LI3678, koji predstavlja njegovu bežičnu verziju.
Oba modela nude izuzetnu izdržljivost i superiorne performanse skeniranja, podržane najnaprednijim opcijama na polju održavanja i kontrole. Očitavanje bar kodova obavlja se za konkurenciju nedostičnom brzinom bez obzira da li se radi o štampanim ili kodovima koji se prikazuju na ekranima. Uslovi rada ne predstavljaju nikakvu smetnju ovim uređajima, a njihov ultra robustan dizajn čini ih praktično neuništivim.
LI3608/LI3678 ne mogu biti jednostavniji i brži za instaliranje i kontrolu, a kada govorimo o bežičnom modelu LI3678 moramo napomenuti da on predstavlja klasu za sebe, u pitanju je uređaj koji dolazi sa pametnom baterijom koja obezbeđuje 56% više skeniranja po jednom punjenju baterije, potpuno zaptivenom bazom i Zebra Wi-Fi kompatibilnim modom koji onemogućava interferenciju sa vašom bežičnom mrežom.