LS DATA

Iznajmljivanje mobilnih računara

iznajmljivanje
iznajmljivanje

Ukoliko u narednom periodu imate potrebe da značajno povećate broj mobilnih terminala koje koristite za vaše logističke ili terenske operacije vrlo je moguće da kupovina novih uređaja nije potpuno racionalno rešenje. Ako je posao, koji je pred vama, izrazito sezonskog karaktera ili je njegova perspektiva u daljoj budućnosti neizvesna – nabavljati uređaje, koji nakon izvesnog vremena neće biti potpuno uposleni, predstavlja nepotrebnu investiciju.

U takvim slučajevima, pravo rešenje je iznajmljivanje. LS Data nudi mogućnost iznajmljivanja korišćenih Psion terminala, koji su pokriveni lokalnim servisom i „All inclusive“ garancijom. To vam omogućava da se fokusirate isključivo na organizacione aspekte posla za koji su vam terminali potrebni, dok je sva briga o održavanju opreme naša. Dnevni, mesečni ili godišnji najam mobilnih računara daje vam priliku da optimizujete vaše potrebe za opremom, koju ćete koristiti u periodima kada vam je zaista potrebna i kada može da vam obezbedi najveći povrat uloženih sredstava.

U ponudi imamo praktično najkvalitetnije Windows Mobile i Windows CE mobilne uređaje na tržištu (Psion XT15 i Psion EP10), kao i neke od novih Zebra mobilnih računara na Android platformi. Navedeni mobilni terminali mogu se koristiti za magacinsko poslovanje, popis, terensku prodaju, naplatu parkiranja ili očitavanje mernih uređaja na terenu.

Ako do sada niste koristili mobilne terminale, tako da niste sigurni da li je neki od uređaja pravi izbor za vas, iznajmlivanje može biti rešenje koje će potvrditi ili opovrgnuti sposobnost terminala da bude uspešan u ulozi koju ste mu namenili, bez rizika koji uključuje kupovina.