LS DATA

ZT510

zt510
zt510 zt510a zt510b

OPŠTE

Dizajniran da postigne idealan balans između performansi i cene, ZT510 se može pohvaliti karakteristikama koje opisuju ozbiljan industrijski štampač, ovoga puta uz razumnu cenu za takvu grupu proizvoda. Oslanjajući se na iskustva svog prethodnika, dobro poznatog 105SLPlus, ZT510 garantuje dokazan, izdržljiv dizajn i konstrukciju sa dodatkom naprednog upravljanja i monitoringa. Tako dobijate printer koji će servisirati vaše operacije u režimu 24/7, kako danas, tako i u budućnosti koja donosi nove izazove na polju naprednih funkcionalnosti i dugotrajnosti, sve to uz visoku ekonomičnost.

Zebrini printeri poznati su po dugotrajnosti, velikoj brzini štampe, dugom životnom veku i pouzdanosti koja čini klasu za sebe. Budžetski ZT510 istrajava na tim postulatima, a posebno treba podvući:

Pouzdanost u režimu 24/7: Print mehanizam vrhunskog kvaiteta sastavljan od najpouzdanijih komponenanta garantuje rad bez zastoja na pozicijama na kojima zastoji jednostavno nisu dozvoljeni. Sa ZT510 možete zaboraviti na kvarove koji ometaju vaše operacije.

Dugotrajnost bez premca u najtežim uslovima: U potpunosti izrađen od metala, robusno konstruisan, sa tasterima zaštićenim od prodora prašine i vlage, ZT510 oseća se kao kod kuće  čak i u najtežim uslovima koje mu mogu nametnuti magacini ili proizvodni pogoni.  Ovaj pouzdani uređaj provešće godine neprekidnog rada okružen ekstremnim temperaturama, prašinom i grubim rukovanjem.

Cena koja neće uništiti vaš budžet: Idealan za firme koje brinu o svojim troškovima kojima će omogućiti štampu nalepnica po poslednjim tehnološkim rešenjima uz povoljnu cenu. Dugotrajan, robustan, energetski efikasan, bez dodatnih troškova koji vam nisu potrebni.

 

 

SPECIFIKACIJE ZT510

Način štampe: Direct thermal, Thermal Transfer
Širina papira/štampe: 104mm
Rezolucija: 203, 300 dpi
Najveća brzina štampe: 356mm/s
Komunikacija: USB 2.0, RS-232, 10/100 Ethernet, Bluetooth, NFC, USB Host
Opcije: Parallel port, Peel, Cutter, Rewind,
Operativni uslovi: od 5°C do 40°C
Dimenzije: Širina 268mm, Visina 396mm, Dubina 512mm, Težina 22,7kg

Specifikacija proizvođača