LS DATA

HP Aruba

aruba
aruba

OPŠTE

Godine koje su pred nama donose eksponencijalni rast u oblasti WiFi pristupa, rast koji se meri brojevima koje niko nije očekivao. To će dovesti do ogromnog povećanja saobraćaja, pritisak na WiFi segment postaće tako veliki da neće biti ni sličan onome što je danas aktuelno.

Isprobajte koliko daleko Vas može odvesti optimalno projektovana bežična mreža, koja koristi elemente namenjene profesionalnoj upotrebi.

HP Aruba nudi vrlo fleksibilna rešenja koja pokrivaju sve scenarije rada, od jednostavnih instant klastera do složenih mreža koje administriraju kontroleri različitih nivoa kompleksnosti. Pored toga sa svojom interkompatibilnošću Aruba omogućava da WiFi mrežu gradite u skladu sa potrebama, unapređujući njene performanse i složenost prema trenutnim zahtevima.

Ukoliko se nalazite u početnoj fazi projektovanja mreže evo jednostavnog upitnika koji će vas pravilno usmeriti ka konkretnim modelima koji zadovoljavaju vaše potrebe:

Upitnik

Sada kao deo HP familije Aruba WiFi oprema postaje jedinstven ekosistem sa široko rasprostranjenom HP mrežnom opremom koja se i do sada pokazala kao izuzetno pouzdana i kvalitetna, postavljajući svojevrsne standardne kvaliteta kada govorimo o ovoj vrsti uređaja.