LS DATA

Extreme Networks

wing_enterprise
wing_enterprise wing_enterprise1 wing_enterprise2

OPŠTE

Bežični pristup kakvog smo do sada poznavali nalazi se na prekretnici, a pritisak koji trpi bežična infrastruktura raste geometrijskom brzinom. Stasaju generacije kojima će svet bez wireless pristupa biti nezamisliv. Internet prosto guta raspoloživ propusni opseg, broj consumer uređaja raste brzinom koju je teško ispratiti, posao i zabava se sele u cloud, aplikacije su sve zahtevnije po pitanju neophodne brzine saobraćaja.

U ovako dinamičnom okruženju koje se menja na dnevnom nivou, Vi ste prepoznali potrebu da u vašoj organizaciji uvedete Wi-Fi pristup i iskoristite sve pogodnosti i unapređenja koja ona donosi. Jasno je da razmišljate o tome kako da rešenje koje projektujete danas i u budućnosti bude aktuelno, sa mogućnošću lake nadogradnje koja ga neće učiniti uskim grlom u servisiranju vaših operacija.

Učinite vašu mrežu što bržom i omogućite joj što veći protok jer ne očekuje nas dvostruko ili trostruko povećanje tih parametara, pred nama su skokovi koji se mere desetinama puta…Ozbiljno je pitanje da li oprema koja se danas koristi za obezbeđivanje Wi-Fi pristupa internetu u našim domovima može zadovoljiti poslovne primene koje će diktirati rast saobraćaja, povećanje broja uređaja u mreži i naravno veći obim poslovanja. Extreme networks sa svojim inteligentnim WiNG interfejsom omogućuje laku i brzu instalaciju, a problemi se rešavaju znatno jednostavnije korišćenjem unificiranog menadžmenta koji sve pristupne tačke konsoliduje na jednom mestu.